VACUUM VERPAKKEN

“Vacuüm Verpakken”: De Perfecte Oplossing voor Verpakken

Vacuüm verpakken is een nieuwe en gezondere manier om de houdbaarheid van uw voedsel te verlengen en het opbergen van klaargemaakt voedsel te vergemakkelijken. De procedure houdt in dat de lucht in en rond uw voedsel wordt weggehaald, waardoor er geen bacteriën, fungi, parasieten of micro-organismen in kunnen groeien. Zelfs reeds aanwezige bacteriën gaan dood door het gebrek aan zuurstof waardoor u verzekerd bent van veilig en gezond voedsel.
Vacuüm verpakken kan op verschillende plekken van nut zijn, zoals thuis, bij catering bedrijven, in restaurants, op lange reizen, bij het kamperen enz., om geen voedsel meer te verspillen. Het zorgt ervoor dat de gebruiker zijn voedsel groot in kan slaan, maandelijks minder vaak naar de winkel op en neer hoeft en zich geen zorgen meer hoeft te maken over opslagruimte. Ook als u voor korte of langere tijd op reis gaat, hoeft u zich niet meer druk te maken thuis te komen met de geur van bedorven voedsel, omdat u het gemakkelijk vacuüm kunt opbergen. Het is op lange reizen zelfs veiliger en handiger dan het meenemen van ingeblikt voedsel, ook omdat niet goed verpakt ingeblikt voedsel bacteriën kunnen bevatten.
Niet alleen bederft uw voedsel niet, het houdt ook de voedingswaarde, omdat de mineralen en vitamines behouden blijven. De natuurlijke smaak, geur, versheid en aroma blijven bewaard zoals ze zijn. Het is zelfs veilig om klaargemaakte maaltijden om deze manier te bewaren, zodat u kliekjes of hele maaltijden de hele week na het klaarmaken nog kunt bewaren. Vacuüm verpakken is praktisch en haalbaar gedurende het gehele jaar. U bespaart zelfs geld op vuilniszakken als u vacuüm gaat verpakken.
Een VacSy® vacuüm machine laat u thuis uw voedsel en bederfbare waren veilig vacuüm verpakken. De eenvoudig te bedienen gladde pomp is gemakkelijk, handig en snel op te bergen.
Accessoires:
Met zijn variëteit aan verkrijgbare accessoires kan de VacSy® vacuüm nu alle soorten voedsel opslaan, of het nu vlees, vis, kaas, fruit of groenten betreft.
Deksels:
Deze zijn gemaakt van Lexan en zijn zowel druk verhogend als schokbestendig. De deksel zijn eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te labelen. Een draaibare schijf geeft de opties ‘vacuüm’, ‘open’ of ‘dicht’ en heeft behalve een ‘maand indicator’ zelfs een ‘dag indicator’. De dag en maand indicator zijn er om u te helpen herinneren wanneer de vervaldatum van uw voedsel is of wanneer u het vacuüm verpakt heeft. Deze deksels worden in verschillende maten gemaakt.
Vacuüm zakken:
Kleine en grote vacuüm zakken zijn verkrijgbaar om vlees en vis in te bewaren. Zowel zakken op rol als losse zakken zijn verkrijgbaar voor uw gebruikersgemak.
Glazen potten:
Er is ook een variëteit aan glazen potten leverbaar.
Potten:
Kleine, medium of grote potten met deksel zijn verkrijgbaar.
Voedsel potjes:
Deze potjes zijn verkrijgbaar voor kleinere artikelen.
Auto kabel:
Op tochtjes en langere reizen kunt u zelfs de VacSy® vacuüm machine met u meenemen.
Flessendoppen:
Voor het bewaren van drankjes zijn flessendoppen leverbaar.
Vacuüm verpakken is een veilige en betrouwbare manier om voedsel te bewaren. Maak uw leven eenvoudiger en gezonder door de VacSy® vacuüm machine dagelijks te gebruiken.

Mensen zoeken ook naar: Bioptron lichttherapie lamp