VACUUMMACHINE

Vacuümmachine: VacSy – Maak je leven gezonder

Iedere dag hoort u wel over nieuwe producten die gelanceerd worden, bedoeld om het leven makkelijker te maken en uw werk te verlichten. De nieuwe vacuüm machine, VacSy genaamd, is zo’n apparaat dat door iedereen gebruikt zou moeten worden, of dit nou thuis, in restaurants, bij het kamperen of in de catering is.

VacSy wil ervoor zorgen dat uw familie gezond blijft door uw voedsel gezond te houden. Maar dat niet alleen. Het zorgt er ook voor dat u geld en tijd bespaart door minder vaak boodschappen te hoeven doen en kosten te besparen op de hoeveelheid vuilniszakken die u koopt.

Hoe werkt deze Vacuüm Machine?

De VacSy vacuüm machine creëert een vacuüm in een bak, pot of zelfs zak – waar u ook maar uw voedsel in wilt bewaren. Bacteriën groeien in de lucht en vermenigvuldigen door de aanwezigheid van zuurstof, het invriezen van voedsel zonder lucht heeft daarom de voorkeur. Geen lucht betekent geen bacteriën. De vacuüm machine zuigt alle lucht uit de voedselhouder, waardoor het voedsel vrij is van bacteriën, fungus, virale of andere micro-organismen.

De voordelen van de VacSy vacuüm machine

Er zijn vele voordelen bij het gebruik van VacSy.

VacSy zorgt ervoor dat u uw voedsel tot 5 keer langer kunt bewaren. Niet alleen kan het langer bewaard, de smaak wordt niet aangetast zoals dat gebeurt bij bevroren voedsel.

Smaak en aroma blijven intact: met VacSy smaakt uw voedsel alsof het net gekocht is. De vacuüm machine behoudt de smaak, kleur, geur en aroma van uw voedsel.

Bespaar tijd, energie en geld: met al zijn voordelen is deze vacuüm machine een must have voor alle praktische doeleinden. Het bespaart u niet alleen tijd, omdat u niet elke dag boodschappen hoeft te doen, het bespaart u ook geld omdat u groot in kunt kopen. U kunt gekookt of rauw voedsel een hele week bewaren, zonder smaak of aroma verlies.

Nooit meer iets weggooien: met VacSy kunt u zelfs restjes bewaren en hoeft u geen voedsel meer weg te gooien omdat het bedorven is. Dit is in het bijzonder handig voor cateraars als zij veel voedsel over hebben. Het zorgt voor minder vervuiling en bespaart u vuilniszakken.

VacSy houdt uw voedsel gezond: door alle lucht te verwijderen zorgt de vacuüm machine ervoor dat er geen bacteriën of bacteriële gifstoffen uw voedsel kunnen verpesten. Omdat er geen zuurstof in de houder zit is de kans op fermentatie, oxidatie of groei van micro-organismen nihil.

Vacuüm machines behouden de vitamines en mineralen: uw voedsel blijft gezonder en verser door behoud van alle vitamines en mineralen, zodat u het volle profijt ervan krijgt.

VacSy is een stijlvolle, eenvoudig te gebruiken, compacte en gemakkelijke vacuüm machine die gemakkelijk te gebruiken is in een restaurant of in de keuken thuis. Bovendien is het apparaat scherp geprijsd en heeft het een vijfjarige garantie.

Dus schaf snel uw eigen VacSy aan voor een eenvoudiger, gezonder en efficiëntere manier om uw voedsel te bewaren.

Info: waterverzachter kopen prijs |